تبلیغات
برنج قهوه ای - در مورد برنج قهوه ای بدانیم.آریانا ارائه كننده برنج قهوه ای تلفن پخش 09111179026
1388/09/12

در مورد برنج قهوه ای بدانیم.آریانا ارائه كننده برنج قهوه ای تلفن پخش 09111179026

• نوشته شده توسط: محمد آریانا

تیتر : برنج سفید و قهوه ای
خلاصه : تفاوت برنج سفید با برنج قهوه ای
متن کل خبر : تفاوت بین برنج قهوه ای و سفید تنها در رنگ آنها نیست. دانه كامل برنج دارای چندین لایه می باشد. اگر فقط یك لایه خارجی آن را برداریم، آنچه نامیده می شود، برنج قهوه ای است. در اثر این فرایند، مواد مغذی موجود در برنج، به مقدار خیلی كم از بین می روند.

حال اگر برنج قهوه ای آسیاب شود، مقدار زیادی از لایه های دانه برنج به همراه سبوس و مواد مغذی آن از بین می روند و آن چه باقی می ماند، همان برنج سفید است.

در طی آسیاب كردن برنج قهوه ای و تبدیل آن به برنج سفید،67 درصد ویتامین ب3، 80 درصد ویتامین ب1 ، 90 درصد ویتامین B6 ، نصف منگنز، نصف فسفر، 60 درصد آهن و تمامی فیبرهای محلول و اسیدهای چرب ضروری موجود در آن از بین می روند.

خواص برنج قهوه ای

برنج قهوه ای منبع خوبی از منگنز، سلنیوم و منیزیم می باشد.

یك فنجان برنج قهوه ای، 80 درصد از نیاز روزانه بدن به منگنز را تامین می كند. منگنز به تولید انرژی از پروتئین و كربوهیدرات كمك می كند و همچنین در ساخت اسیدهای چرب نیز وارد عمل می شود. منگنز برای سلامت سیستم اعصاب و برای تولید هورمون های جنسی بسیار مهم است. منگنز جزء مهم آنتی اكسیدان می باشد كه جلوی تخریب سلول را می گیرد. منگنز جلوی رعشه، ضعف روحی، جوش های پوستی و آسیب های لوزالمعده را می گیرد.

یك فنجان برنج قهوه ای پخته شده در حدود 3/27 درصد از نیاز روزانه بدن به سلنیوم را تامین می كند. سلنیوم یكی از اجزای اساسی سوخت و ساز بدن می باشد، برای مثال در سوخت و ساز هورمون های تیروئیدی شركت می كند، نوعی آنتی اكسیدان می باشد و وظیفه ایمن سازی بدن را بر عهده دارد. سلنیوم با كمك ویتامین E نقش آنتی اكسیدانی خود را كامل می كند. سلنیوم نه تنها برای مقابله با سرطان مهم است، بلكه برای بیماری های قلبی، كاهش علامت های تنگی نفس و درد و همچنین تسكین ورم و التهاب مفاصل بسیار مفید می باشد.

برنج قهوه ای از آنجا كه دارای مقدار زیادی فیبر و سلنیوم می باشد، برای بیماران مبتلا به سرطان روده بزرگ بسیار مفید می باشد.

برنج قهوه ای و تمامی غلات و دانه های سبوس دار، منبع بسیار خوبی از منیزیم می باشند. منیزیم فعال كننده بیش از 300 نوع آنزیم می باشد. این آنزیم ها در استفاده بدن از گلوكز و انسولین شركت می كنند. بر اساس مطالعات به دست آمده برنج قهوه ای، خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را كم می كند.

منیزیم، فشار خون را كم می كند، سردردهای میگرنی را از بین می برد، كاهش دهنده تنگی نفس می باشد، از گرفتگی عضلانی جلوگیری می كند، جلوی خستگی را می گیرد و ابتلا به سكته قلبی و بیماری های قلبی را كم می كند. همچنین منیزیم توسط كلسیم، حركات اعصاب و عضلات را كنترل می كند.

منیزیم هم مانند كلسیم برای سلامت استخوان مفید است. دو سوم منیزیم بدن، در استخوان ها جای دارد.

برنج قهوه ای، 3 برابر برنج سفید دارای فیبر می باشد. فیبر باعث پایین آمدن كلسترول، كنترل قند خون و دیابت، از بین برنده سرطان روده بزرگ و یبوست می باشد.

روغن برنج قهوه ای(یا روغن سبوس برنج)، دارای مقدار كمی كلسترول LDL(كلسترول بد) می باشد.

باسماتی جزوی از برنج های قهوه ای می باشد. باسماتی و دیگر برنج های قهوه ای، شاخص گلیسمی كمتریی دارند.

برنج قهوه ای را می توان تا 6 ماه نگهداری كرد.

نظرات() 



What causes the heels of your feet to burn?
1396/05/14 12:21
Wonderful goods from you, man. I have take into accout your stuff previous to and you are simply extremely excellent.

I actually like what you've got right here, really like what you are saying and the way in which you are
saying it. You make it enjoyable and you continue to care for to keep it wise.
I can not wait to read much more from you. That is really a
terrific web site.
kashaazzaro.wordpress.com
1396/05/8 21:59
Very nice post. I just stumbled upon your blog and wished
to say that I have truly enjoyed surfing around your blog posts.
In any case I'll be subscribing to your rss feed and I hope you write
again soon!
elmira
1389/06/22 12:53
slm

ma ke sakene tehranim chetori mahsolate shomaro tahiye konim
محمد آریانا
1388/09/12 23:48
با سلام به تمام دوستان عزیز .هر سوالی در مورد برنج قهوه ای دارید با این شماره تماس بگیرید 09111179026
آریانا
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر